onsdag 28 april 2010

Om fina middagar

I lördags var jag på middag med en massa fint folk. Eller, kanske så jättefint folk, börjar jag namedroppa blir ni kanske inte så särdeles imponerade, men på gästlistan fanns Sigvard Marjasin (Jag såg honom dock aldrig, men det är ju inte så konstigt ;), Sten Tolgfors, Marie-Louise Forsberg-Fransson, Staffan Werme och sist men inte minst Carl-Jan Granqvist.

Den sistnämnde ville städsla vår kör, vilket fröken Ordförande inte hade något emot, men det blev aningen pinsamt när Carl-Jan frågade efter vårt visitkort. Något sådant fanns nämligen inte, men hon skrev helt enkelt på baksidan av hans. Det återstår att se hur det blir med sjungandet.

Vi var nämligen med i egenskap av studentkör när Örebro Universitet firade att läkarutbildningen från och med 2011 kommer finnas här. Det var en trevlig kväll med god mat, tal och så några små musikaliska inpass av Örebro Studentsångare.

På fredag är det dags att dra på kostymen igen, den här gången är det middag på Örebro Slott. Och denna gång finns det möjlighet för allmänheten att höra vår sång. Vårsång. Ba-da-bom Psch. Vi kommer nämligen medverka tillsammans med andra körer vid valborgsmässofirandet i Örebro kl 21.00. Sköna Maj och Vintern rasat ut och allt. Hoppas bara det inte blir sådär jämrans kallt som det har en tendens att bli framåt kvällen i Sverige på våren. Kanske får det bli långkalsonger?

Vill ni höra Studentsångarna men inte frysa häcken av er rekommenderar jag att gå på vår konsert i Entréhuset Örebro Universitet den 12:e maj klockan 19.30 istället. Det blir både varmare och dessutom bara Örebro Studentsångare. Eller varför inte båda?

3 kommentarer:

  1. Sjung vackert! Och ta långkallingarna!

    SvaraRadera
  2. Är det du som har blivit körens nye PR-konsult eller?

    SvaraRadera
  3. @Tvillingen:
    Det ska jag. Både och!

    @Skruttet:
    Ja, en av dem kanske. Men just bloggen når ju inte ut till jättemånga människor precis.

    SvaraRadera