fredag 29 januari 2010

Om fredagsmys


Vi gick på restaurang, Skruttet och jag
. Det var som ganska ofta i Kumla trevliga män från mellanöstern som drev stället vi hade valt. Restaurangen har nyligen bytt namn och ägare så de åtnjuter ännu det som brukar kallas nyhetens behag, och det var ganska mycket folk i lokalen.

Vintern håller som sagt kvar sitt grepp och den gjorde sig påmind då folk kom och gick. Även fast vi inte satt närmast dörren drog det så kallt att Skruttet drog jackan om axlarna. På det hela taget var det ett lyckat restaurangbesök, maten var god och prisvärd, personalen var trevlig och stämningen var lugn och avslappnad. Men lite snåla var de i alla fall, musiken i lokalen var från spotify med reklam.

Jag fick också vara amerikanskt manlig och betala för oss båda, men egentligen kom pengarna från mormor i förlovningspresent. Tack mormor, fast du troligen inte läser det här. Keep on rocking ändå, snart 91 år. Du är en förebild för många.

1 kommentar:

  1. Det där lät trevligt!

    Det där med Spotify på restauranger är ett otyg. Jag och Babe var och åt på en finare sådan här i Växjö och guess what...de spelade Spotify med reklam...så mellan alla mysiga sånger som skulle sätta stämningen kom den hemska reklamkvinnan och berättade att man visst kunde uppgradera sitt spotify.. suck suck!

    SvaraRadera